Algemene Voorwaarden

Wanneer u het verkiest om gebruik te maken van onze diensten zijn hier uiteraard voorwaarden aan verbonden. Zo heeft u natuurlijk aanspraak op enkele garanties en zekerheden, zo garanderen wij uiteraard de beste service en resultaat:

U heeft recht op 1 jaar garantie, als u kiest voor het gebruik van nieuwe onderdelen bij eventuele reparaties. Bij het gebruik van niet nieuwe onderdelen valt er altijd wel iets onderling af te spreken. U heeft uiteraard ook recht op werkplaatsgarantie, want mocht er iets misgaan op de werkplaats dan kunt u er natuurlijk ook niets aan doen.

Natuurlijk kunt u ook verwachten dat wij contact met uw verzekeringsmaatschappij zullen opnemen indien dit benodigd is, bij eventuele schade natuurlijk. Schade oplopen is namelijk al onprettig genoeg voor u.

Mocht u eventueel niet tevreden zijn met het resultaat, of mocht er iets mis zijn met uw voertuig, kunt u uiteraard altijd terug komen zodat wij de problemen alsnog kunnen verhelpen. Want wij zijn alleen tevreden wanneer de klant ook tevreden is.